Screenshot
NIKAD VIŠE

VIDEO: ANTOLOGIJSKA SCENA ZA PLAKANJE Pogledajte kako se Slaven Bilić pred cijelim svijetom poklonio svom miljeniku, koji mu je sada zabio nož u leđa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2017. 16:26

Pukla je ljubav između Slavena Bilića i Dimitrija Payeta.

Ovaj 29-godišnjak stigao je u West Ham iz Marseilla u lipnju 2015. godine za 10.7 milijuna funti odštete u eri Slavena Bilića i pokazao se kao pravi hit. Eksplodirao je u Premierligi, upisao je 7 golova i 12 asistencija i bio je igrač odluke za 'čekićare' koji su u sezoni 2015/16 bili ubojice velikana, klubova poput Arsenala, Manchester Cityja, Liverpoola, Chelseaja...

Onda je uslijedio Euro na kojem je Payet nastavio sa sjajnim igrama. Upisao je gol i asistenciju na otvaranju Eura u 2:1 pobjedi protiv Rumunjske, a u drugoj utakmici u 2:0 pobjedi protiv Albanije opet je ponio epitet igrača utakmice nakon što je postigao drugi gol. Za vrijeme Eura Bilić je radio kao stručni sukomentator za ITV, a nakon Payetovog gola Albaniji svijet je obišla njegova proslava skakanjem na stol u studiju.


Slaven Bilic reaction in studio on Dimitri...

Bili su to trenuci uzajamne ljubavi između Bilića i Payeta, ali ista nije potrajala.

U novoj sezoni West Ham se suočio s problemima, rezultati su od samog početka bili slabiji, a Payet je drastično pao u formi. Za usporedbu, dosad je upisao 22 nastupa i postigao je svega 2 gola.

Subotnju premierligašku utakmicu protic Crystal Palacea Payet će propustiti, objasnio je Bilić.

"On želi otići. Ova momčad, ovaj stručni stožer, mi smo mu dali sve i bili smo uvijek uz njega. Osjećam se iznevjereno, osjećam se ljuto. Dali smo mu dugi ugovor jer želimo da ostane. Nećemo ga prodati jer želimo zadržati naše najbolje igrače", rekao je Bilić i onda dodao što očekuje od francuskog veznjaka.

"Očekujem od njega da se vrati i pokaže zalaganje i želju kakvu je momčad pokazala njemu. Vjerojatno su ga zagolicale ponude nekih klubova ili tako nešto. To je uobičajeno u ovo doba godine. Ali sve dok ne promijeni voj stav neće trenirati s nama. Ja moram voditi momčad. Ali nećemo ga prodati nikako", dodao je hrvatski trener pred kojim su, kako pišu engleski mediji, dvije utakmice koje će odlučiti njegovu sudbinu. Osim one spomenute protiv Crystal Palacea slijedi gostovanje kod Middlesbrougha.

Turbulentno razdoblje za 'čekićare' koji zauzimaju tek 13. mjesto premierligaške ljestvice s 22 boda u 20 kola.


Dimitri Payet 2016 - Crazy Skills And Goals by Football_Time

Linker
05. svibanj 2024 05:57