Slaven Bilić / John Sibley / REUTERS
TEŽAK UDARAC ZA HRVATA

VIDEO: BILIĆ LJUT KAO RIS NAKON ISPADANJA IZ EUROPE 'Znali smo koliko je ovo važno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2016. 11:02

Rumunjska Astra priredila je najveće iznenađenje play-offa Europske lige i minimalnom pobjedom protiv West Hama (1:0) izborila grupnu fazu Europske lige. Nakon remija (1:1) u Rumunjskoj Slaven Bilić je malo izmiješao karte, izostavio ponajbolje igrače Dimitrija Payeta, Marka Noblea i Manuela Lanzinija koji nisu u optimalnoj fizičkoj spremi i doživio težak udarac.

Bivši hrvatski izbornik najavljivao je da ima velika očekivanja od ove utakmice, Čekićari su bili bolja momčad, ali Lung je imao nekoliko odličnih obrana (Obiang, Calleri, Fletcher, Valencia) i izbacio West Ham iz Europe.

- Još prije utakimice pričali smo o tome koliko nam je ovo važno. Ovo je bilo kao finale u kojem smo trebali slaviti kako bi prošli dalje, razočaranje je veliko. Ljut sam i frustriran, stvarno sam želio proći dalje. Ovo je bio razlog zašto smo se trudili čitavu prošlu sezonu. Bili smo blizu, htjeli smo iskusiti to igranje u Europi koju ovaj klub ne igra tako često.

- Nismo bili dobri u prvom poluvremenu, nije bilo želje, ali neću izgubiti vjeru u svoje igrače nakon jedne loše utakmice. Nedostaju nam važni igrači - govorio je Bilić.

Linker
27. travanj 2024 21:55