youtube
NIJE MU OVO TREBALO

VIDEO: DA JE NEUER BITI LAKO, MANUEL BI BIO SVATKO Arsenalov 'otpadak' glumio frajera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2016. 14:22

Nogometaši Porta iskoristili su prednost od dva igrača više te nakon 1-1 u prvoj utakmici na svom travnjaku, izbacili su Romu pobjedom na rimskom Olimpicu 3-0. Talijanska momčad je u Portugalu s igračem manje uspjela izvući remi koji je Romi ostavljao prostor za nadu da će pred svojim navijačima uspjeti preskočiti Porto.

No, već u osmoj minuti gosti su preko Felipea poveli. Rominu treneru Lucianu Spalettiju pao je mrak na oči kad je poljski sudac Szymon Marciniak u 39. minuti opravdano pokazao izravni crveni karton kapetanu Danieleu De Rossiju zbog brutalnog starta na Maxiju Pereiri koji je morao izaći iz igre.

Roma je u bezizlaznu situaciju došla kad je u 50. minuti Emerson zaradio izravni crveni karton zbog još jednog brutalnog starta. Porto je svoju veliku brojčanu prednost iskoristio u 73. i 75. minuti, kad su pogotke postigli Layun i Corona te potvrdili prolaz Portugalaca u Ligu prvaka.

Osim crvenih kartona valja spomenuti i neobjašnjivu reakciju bivšeg vratara Arsenala Wojciecha Szczęsnya koji je u očito u jednom trenutku zamislio da je Manuel Neuer jer za njegov potez pri rezultatu od 0:1 nema pametnijeg opravdanja. Naime, Meksikanac Miguel Layun sjurio se prema vratima Rome, a Poljak je potom odlučio izaći sa svoga gola na tridesetak metara ne bi li zaustavio njegov pokušaj, ali jedino što je uspio učiniti je pokloniti drugi pogodak Portu. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
29. travanj 2024 08:23