Twitter
OVO JE SMIJEŠNO

VIDEO: DA JE RONALDINHO BITI LAKO, BRAZILAC BI BIO SVATKO Evo zbog čega se internet sprda s novim kapetanom Engleske

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2016. 14:02

Trebala je to biti savršena večer za veznjaka Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije Jordana Hendersona, ali ona se umalo pretvorila u horor.

Nakon što je odlučio ostaviti Waynea Rooneya na klupi u kvalifikacijskom susretu protiv Slovenije, privremeni izbornik Gordog Albiona Gareth Southgate kapetansku traku je dao upravo Jordanu Hendersonu koji ih je trebao predvoditi u Ljubljani.

Ipak, Englezi su tu utakmicu odigrali katastrofalno, a kapetan 'zamjenik' uklopio se u opće sivilo. Slovenci su imali nekoliko prilika u kojima su mogli srušiti nogometnu velesilu, ali jedini raspoloženi nogometaš te večeri u redovima Engleske bio je vratar Joe Hart koji je poskidao nekoliko zicera. Jedan takav obranio je i nakon velike pogreške Jordana Hendersona koji je pokušao u jednom trenutku u stilu legendarnog Brazilca Ronaldinha dodati loptu unatrag bez gledanja. Napadač Slovenije presjekao je njegovo dodavanje, sjurio se prema vratima, ali tamo mu se srećom po Engleze ispriječio Hart i paradom skinuo njegov pokušaj iz blizine.

Henderson je vrlo brzo nakon utakmice naišao na žestoke osude otočkih medija i navijača koji su odmah zahtjevali Rooneyev povratak u momčad. Čini se s pravom jer Henderson nije dokazao da je trenutačno dorastao funkciji kapetana. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
07. svibanj 2024 02:11