youtube
MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR

VIDEO: FORMA JE PROLAZNA, ALI KLASA JE VJEČNA! POVRATAK LEGENDE NA BERNABEU NAKON 10 GODINA, ALI I NEKOLIKO KILOGRAMA VIŠKA Ponovno oduševio tribine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2017. 14:12

Sinoć su na Santigao Bernabeu zaigrale legende Real Madrida i Rome u sklopu humanitarne akcije za pomoć Africi, a uzdahe dobro ispunjenih tribina ponovno su izmamili Figo, Ronaldo, Morientes i ostali majstori koji su godinama oduševljavali zaljubljenike u nogomet.

Real je slavio s 4:0, a najveće ovacije pokupio je 'Pravi Ronaldo' koji se na travnjak Bernabeua vratio nakon deset godina. Brazilac koji je svojom nevjerojatnom tehinkom bacao tribine u delirij danas ima barem deset kilograma viška, ali kako se kaže, forma je prolazna, ali klasa je vječna.

Odigrao je Ronaldo samo 15-ak minuta i ostao bez pogotka, ali je bez obzira na sve podsjetio na slavne dane kada je 'valjao' svoje protivnike po travnjaku.

Osim Ronalda tu je bio i Luis Figo koji se fantastičnim slobodnim udarcem s 25 metara pobrinuo za trenutak večeri. Valja napomenuti kako se preostale pogotke za 'kraljevski klub' postigli Edwin Congo te Fernando Morientes.

Linker
03. svibanj 2024 17:48