Screenshot: YouTube
RIJETKO VIĐENA DOMINACIJA

VIDEO: JOŠ SE TRESE STADION NAKON POBJEDE O KOJOJ BRUJI CIJELA DRŽAVA Zoran Mamić na senzacionalan način izborio preokret za spas u Ligi prvaka!

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 30. svibanj 2017. 17:16

Al Ain kojeg vodi hrvatski stručnjak Zoran Mamić igrat će u četvrtfinalu azijske Lige prvaka! No, ono što je posebno impresivno je način na koji je momčad bivšeg trenera Dinama to uradila. Naime, deklasirali su iranski Esteghal s čak 6:1.

Došli su Iranci s prednošću od 1:0 iz prvog susreta, no nije im to ništa vrijedilo. Goropadan je bio Al Ain, a tome svjedoči i statistika, dakle, Emirati su imali čak 20 udaraca prema vratima uz 65 posto posjeda lopte, dok je Esteghal šest puta pokušao svladati Eisu, a samo triput je pogodio okvir (prvi put u 70. minuti), a jednom su uspjeli svladati vratara domaćih.

Domaćin je poveo u 27. minuti kada je Caio zabio na asistenciju Myung-Jooa. Brazilac je bio u glavnoj ulozi i prilikom postizanja drugog gola, lijepo je pogodio šest minuta kasnije za povećanje vodstva.

Al Ain nije posustao u nastavku, i dalje su sustavno napadali, što se isplatilo jer su veoma brzo razriješili pitanje pobjednika, a zabio je Abdulrahman. No, tu nije bio kraj muka za Esteghal, u listu strijelaca upisali su se još Myung Joo i Al Shamrani, dok je još jedan pogodak zabio Abdulrahman. Poraz je “ublažio” Rezaei sedam minuta prije kraja...

Dakle, Zoranu Mamiću pao je kamen sa srca, našao se pod velikim pritiskom, no uspio je rehabilitirati momčad i u konačnici ostvariti zacrtani cilj. Danas će Ivankovićev Persepolis također krenuti po plasman u četvrtfinale, prva utakmica u Iranu je završila 0:0 u kojoj je Persepolis pokazao kvalitetu više, no to u uzvratu ne mora ništa značiti.

Linker
23. travanj 2024 06:04