Getty Images
PRORADILA HRVATSKA MAŠINA

VIDEO: KAKVA VEČER NEZAUSTAVLJIVOG MARIJA MANDŽUKIĆA! Stativa, asistencija, gol.., a napokon se vratio Marko Pjaca!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 11. siječanj 2017. 22:33

Juventus je izbacio Atalantu iz Talijanskog kupa u Torinu pobjedom 3:2, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je upisao po pogodak i asistenciju.

Raspoloženi Mandžukić je najprije dodao Paulu Dybali za 1:0 u 23. minuti kada mu je spustio loptu glavom na jedan poluvolej.

U 35. minuti argentinski nogometaš uzvraća asistencijom, a Mandžukić mirno realizira stopostotnu šansu. Hrvatski nogometaš je mogao zabiti i u 15. minuti, ali je pogodio stativu.


All Goals & highlights - Juventus 3-2 Atalanta... by Live1Goals

Drugi hrvatski as Marko Pjaca ušao je u igru u 62. minuti upravo umjesto sjajnog Dybale. To mu je prva utakmica poslije 100 dana tijekom kojih je izbivao zbog teške ozljede, ali odmah je Marko podsjetio zašto je doveden u Juventus. Par minuta nakon što je ušao u igru kreirao je opasnu šansu za Rincona, nakon duplog pasa s Mandžukićem, a u sudačkoj nadoknadi mogao je i zabiti, ali je njegov udarac s ruba kaznenog prostora branič Atalante skrenuo u korner.

Za Atalantu je u 72. minuti prelijepim golom smanjio Marokanac Abdoulay Konko, ali je samo tri minute kasnije Miralem Pjanić realizirao 11-erac i vratio na dva pogotka razlike za momčad Maxa Allegrija.

Nadu Atalanti ponovno vraća Emmanuel Latte Lath u 81. minuti, ali gosti ipak nisu imali snage za izjednačenje. Juventus će u četvrtfinalu 25. siječnja kod kuće igrati protiv boljeg iz ogleda Milan-Torino.

Linker
28. travanj 2024 15:56