Twitter
I DALJE GLAVNA TEMA

VIDEO: KAO DA JE ZNAO DA ĆE BITI NEVIĐENIH PROBLEMA Zidane povukao Ronalda iz igre, a ovo je bila reakcija njegovog suigrača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2016. 10:57

Cristiano Ronaldo bio je bijesan u utakmici 6. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Las Palmasa. Naime, trener Zinedine Zidane odlučio ga je zamijeniti u 72. minuti, a to se Portugalcu nije nimalo dopalo.

Bilo je to prvi put u posljednjih sedam godina da je Ronaldo zamijenjen iz taktičkih razloga, a o njegovom nezadovoljstvu takvom odlukom čitavi svijet priča već danima. Španjolski mediji otišli su toliko daleko da su objavili snimke na kojima se jasno vidi kako Ronaldo psuje legendarnog Francuza.

Zidane je nakon same utakmice pokušao smiriti strasti i rekao je da je želio odmoriti Ronalda za utakmicu s Borussijom Dortmund.

Ipak, nekoliko dana kasnije procurila je snimka na kojoj se vidi i reakcija Ronaldovog suigrača Isca koji se taman zagrijavao prilikom Cristianovog izlaska iz igre. Na videu se jasno vidi kako niti njemu nije bio pretjerano jasna odluka Zinedinea Zidanea. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
02. svibanj 2024 17:08