Screenshot
UVIJEK POSEBAN

VIDEO: LEGENDARNI BAKA PONOVNO BRILJIRA 'Drago mi je da je konačno jedna ekipa iz Hercegovine naučila kako se krade vrijeme, kao što to rade Bosanci'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2017. 22:53

U hercegovačkom derbiju u 13. kolu Premijer lige BiH Široki Brijeg Gorana Sablića je sa 2:1 svladao Zrinjski Blaža Sliškovića te preuzeo 1. mjesto.

Zrinjski je na Pecari vodio do 74. minute, ali su u samo tri minute domaći zabili dva gola (Menalo, Čabraja). Široki ima isti broj bodova (28) kao Željezničar i Zrinjski, ali bolju gol-razliku.

Nakon velikog derbija održana je i press konferencija na kojoj su riječ imali treneri Goran Sablić i Blaž Slišković.

- Došli smo s namjerom odigrati kvalitetno i borbeno, tako smo i odigrali veći dio utakmice, ali nakon primljenog gola ušla nam je voda u uši. Za mene je poražavajuće što smo primili golove iz prekida koje smo posebno apostrofirali kao najveću opasnost od strane Širokog. Zaslužili smo po svemu više od poraza. Drago mi je da je konačno jedna ekipa iz Hercegovine naučila kako se krade vrijeme, kao što to rade Bosanci. Suđenje nije bilo jednako za jednu i za drugu momčad ali to nije utjecalo srećom na ishod - kazao je Slišković.

Trener pobjedničke momčadi, Goran Sablić s druge je strane odmah u uvodu čestitao svojim igračima.

- Prvo bih čestitao svojim igračima na zalaganju i pobjedi. Čestitao bih i Zrinjskom na sjajnoj utakmici. Derbi je bio odličan. Primili smo gol iz situacije iz koje nismo smjeli. Drugo poluvrijeme smo i mi pojačali, također kreirali romb u sredini, te pogodili s izmjenama i preokrenuli.

Linker
28. travanj 2024 14:33