Reuters / Tony O'Brien / REUTERS
GNJEVAN S RAZLOGOM

VIDEO: 'LUDA' ZAVRŠNICA I IZLJEV EMOCIJA SLAVENA BILIĆA Sudac grubo oštetio West Ham nekoliko puta, Hrvat mu poručio: 'Ti si jeb... idiot!'

Piše: HinaObjavljeno: 11. veljača 2017. 19:28

U susretu 25. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham i WBA su u Londonu odigrali 2-2, a gosti su izborili bod pogotkom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Zanimljivo, bio je to već šesti remi ova dva sastava u posljednjih osam međusobnih susreta.

Hrvatski stručnjak na klupi West Hama Slaven Bilić imao je velikih prigovora na suđenje Michaela Olivera koji je u nekoliko navrata oštetio 'čekičare'.

WBA je poveo u 6. minuti golom Nacera Chadlija. Međutim, golu je prethodio prekršaj u napadu koji Oliver nije sankcionirao. Domaćin je izjednačio u 20. minuti, no sudac je poništio pogodak zbog zaleđa što je izazvalo velike prosvjede domaćina. U samoj završnici prvog dijela West Ham je tražio i kazneni udarac, no Oliver je šutio.

Bilićeva momčad je u nastavku susreta odličnom igrom uspjela okrenuti rezultat golovima Sofianea Feghoulija (63) i Manuela Lanzinija (86). No, WBA je u trećoj minuti nadoknade izjednačio golom Jonnyja Evansa. Za Bilića i njegove igrače i ovo je bila sumnjiva situacija i tražili su prekršaj nad golmanom Darrenom Randolphom. Bilić je jednostavno izgbuio živce nakon svega te je na kraju susreta uzeo mikrofon u ruke te ga bacio na travu i razbio i pritom vikao 'Ti si jeb... idiot', što je bilo upućeno sucu utakmice Oliveru.

Manchester United je pobijedio Watford 2-0 produživši niz bez poraza na 16 ligaških utakmica. "Crveni vragovi' su postali i prvi klub koji je na ukupnoj ljestvici Premiershipa stigao do brojke od 2,000 bodova.

Pobjedu Unitedu donijeli su Juan Mata (32) i Anthony Martial (60).

Stoke City je pobijedio Crystal Palace 1-0 gurnuvši londonski sastav još bliže ispadanju iz lige. Pogodak odluke zabio je Joe Allen u 67. minuti.

Middlesbrough i Everton su odigrali 0-0 produživši svoje serije. 'Boro' je već osam susreta bez pobjede, dok je Everton osam susreta bez poraza.

Sunderland je na svom travnjaku doživio težak poraz od Southamptona 0-4 ostavši na posljednjoj poziciji. Golove za goste zabili su Manolo Gabbiadini (30, 45), Jason Denayer (88-ag) i Shane Long (90+2).

U ranije odigranom susretu nogometaši Arsenala prekinuli su niz od dva uzastopna poraza nakon što su pobijedili Hull City 2-0. "Topnici" su u posljednja dva kola izgubili od Warforda (1-2) i Chelsea (1-3) i novi kiks značio bi njihov 'zbogom' borbi za naslov prvaka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
03. svibanj 2024 19:28