youtube
DETALJ KOJI NITKO NIJE VIDIO

VIDEO: MUČKI IZA LEĐA DOK GA NITKO NIJE GLEDAO Evo kako je Brazilac isprovocirao crveni karton napadača Arsenala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. rujan 2016. 12:27

Sinoć je na Parku prinčeva odigran derbi večeri odigran gdje je Paris SG pod vodstvom novog trenera Emeryja dočekao Topnike iz Londona.

Francuski prvak odlično je krenuo, već iz prve akcije Cavani je poentirao glavom nakon ubačaja Auriera i tako usmjerio utakmicu u korist Parižana. Mreža se zatresla u 44. sekundi susreta, bio je to najbrži gol kojeg je PSG postigao u Ligi prvaka.

Nakon toga francuski prvak promašio je niz velikih prilika, tragičar je bio Cavani, a sve to kaznio je Arsenal preko Sancheza koji je u završnici zabio za izjednačenje.

Osim remija valja izdvojiti i dva crvena kartona do kojih je došlo u samoj završnici utakmice. Naime, nakon manjeg remplanja Francuz Olivier Giroud i Talijan Marco Veratti našli su se na zemlji, a sudac je nekoliko trenutaka kasnije dotrčao i jednom i drugom nogometašu pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton. Nikome na prvu nije bilo jasno kako je do čitave situacije došlo, ali kamera iz drugog kuta otkrila je pravi razlog takve sučeve odluke.

Naime, nakon prvog pada dvojice nogometaša na Girouda je potom naletio Brazilac Marquinos i gurnuo Francuza na Verattija koji je pao kao pokošen. Nije niti napadač Arsenala u cijeloj priči nevin jer, ruku na srce, malo ga je zakačio nogom, ali nedovoljno da bi se Talijan pet minuta previjao na travi. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
05. svibanj 2024 11:31