Twitter
WALES NA NOGAMA

VIDEO: NE VOLE IH I TOČKA Evo kako su Bale, Ramsey i društvo proslavili ispadanje Engleza

Piše: HinaObjavljeno: 28. lipanj 2016. 14:20

Islandski mediji s oduševljenjem pišu o svojoj reprezentaciji dan nakon što je ostvarila plasman u četvrfinale Europskog prvenstva u Francuskoj zahvaljujući pobjedi od 2-1 nad Engleskom.

"Kakav dan za islandski nogomet i islandski narod", piše vodeći dnevnik "Fréttabladid" dodajući da "Englezi nisu igrom pokazali da spadaju među najbolje, a Island je odigrao svoju igru ​​najbolje kako zna".

"Naši su igrači napravili iznenađenje. Nisu imali trikove za pobjedu. Nisu igrali na nulu u 120 minuta, a onda tražili sreću kroz jedanaesterce", ocjenjuje "Frettabladid" ističući kako je "ovo postignuće islandskih igrača jedan od najvećih trenutaka za sve Islanđane, ne samo u svijetu sporta, nego za cijelo društvo".

Osim Islanđana razlog za slavlje imali su i nogometaši Walesa koji su u ekstazi proživjeli izbacivanje Engleza s Eura. Jedan od najradosnijih bio je Joe Ledley koji nije prestajao skakati od sreće. Osim Ledleya slavlju su se priključile i dvije najveće zvijezde Gareth Bale i Aaron Ramsey. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
27. travanj 2024 09:42