Screenshot
JE LI DANAS TAJ DAN?

VIDEO: OVO VIŠE NE MOŽETE VIDJETI NIGDJE NA SVIJETU, ALI ĆE VAM POPRAVITI DAN Pogledajte antologijski, najluđi dan neprežaljenog Ronaldinha!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2017. 15:34

Iako još uvijek službeno nije objavio kraj karijere, Ronaldinho je danas povukao potez koji najavljuje upravo to - veličanstven kraj kakav i zaslužuje.

36-godišnja brazilska legenda i jedan od najboljih nogometaša svih vremena postao je ambasador Barcelone, najdražeg kluba u kojem je oduševljavao svijet od 2003. do 2008. godine. To je na neki način, pišu španjolski mediji, i svojevrsni neslužbeni oproštaj Ronaldinha od profesionalnog nogometa, iako ga se i dalje povezuje s mogućim transferom u nekoliko klubova.

Portali i društvene mreže pripremaju već i službeni oproštaj od omiljenog nogometaša koji je nadahnjivao generacije, pa se tako danas na Redditu pojavio antologijski video Ronaldinhove golčine i nezaboravne proslave u prvom nastupu za Brazil daleke 1999. godine na Copa Americi.

Sada je blizu 37., tada je imao 19, a svijet je po prvi put vidio legendarni osmijeh koji osvaja. Gol je čudesan, a proslavu su već prozvali - 'čistom radosti'.

Brazil je na kraju i osvojio naslov slavivši protiv Urugvaja s 3:0 u finalu. Uživajte!


Ronaldinho vs Venezuela Copa 1999

1999. Copa America u Paragvaju, Ronaldinho je zabio peti gol u pobjedi 7:0

Linker
04. svibanj 2024 03:33