REUTERS
OVO VEĆ POSTAJE SMIJEŠNO

VIDEO: POGLEDAJTE ČUDESNU VEČER LEA MESSIJA Zabio gol, izveo 'superdribling', zamalo pogodio iz kornera, promašio zicer svih zicera...

Piše: HinaObjavljeno: 14. siječanj 2017. 19:07

Aktualni španjolski nogometni prvak Barcelona u susretu je 18. kola Primere na svom Camp Nou deklasirao Las Palmas sa 5-0 (1-0).

Obranu gostiju srušio je Suarez golom za 1-0 u 14. minuti, no pogotku je prethodilo zaleđe Andrea Gomesa koje suci nisu primijetili, da bi susret bio razriješen početkom nastavka kada je Barcelona postigla tri gola u razdoblju od 52. do 59. minute. Strijelci su bili Messi (52), Suarez (57) i Arda Turan (59). Konačnih 5-0 postavio je Aleix Vgoatujućeg vratara.idal (80).

Mogla je Barcelona zabiti još koji gol, a pogotovo Leo Messi koji je ove subote svako malo dizao Camp Nou na noge.


Lionel Messi amazing dribble against Las palmas...

U jednom je trenutku čudesnim driblingom poslao cijelu obranu gostiju u prazno, onda je zamalo zabio iz kornera, a najveći uzdah izmamio je njegov nevjerojatni promašaj iz prvog poluvremena i sjajna obrana gostujućeg vratara.


Lionel Messi Almost Scores from a corner 14-1-2017

Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 62. minute, dok je Marko Livaja za Las Palmas ušao u igru u 74. minuti.


Barcelona je sada druga na ljestvici sa 38 bodova, dva manje uz dvije odigrane utakmice više od vodećeg Reala iz Madrida, a dva više uz utakmicu više od treće Seville. U nedjelju navečer će Sevilla i Real igrati međusobno.

Las Palmas je osmi sa 24 boda.

Ranije u subotu su u prvoj utakmici 18. kola Leganes i Athletic Bilbao igrali 0-0. Leganes je 16. sa 17 bodova, a Athletic sedmi sa 28.

--------------------------------------------------------

VIDEO: Atletico slomio, Vrsaljku 90 minuta

Nogometaši madridskog Atletica u susretu su 18. kola španjolskog prvenstva na svom Vicente Calderonu svladali Betis s minimalnih 1-0 (1-0), a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta za Atletico.

Jedini gol na utakmici postigao je Gaitan (8).

Četvrti Atletico sada ima 34 boda, dva manje uz utakmicu više od treće Seville, dok je Betis 14. sa 21 bodom.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
04. svibanj 2024 02:12