Screenshot
NIJE TO ZASLUŽIO

VIDEO: RAZOČARANI HRVATSKI MAESTRO SE OPASNO NALJUTIO Pogledajte povratnički nastup koji je zamalo završio loše po Luku Modrića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2017. 14:57

Luka Modrić vratio se u momčad Real Madrida nakon tri tjedna pauze zbog ozljede bedrenog mišića desne noge, a iako nije odigrao utakmicu za pamćenje, navijači Reala, ali i njegovi suigrači te trener Zinedine Zidane sada s puno manje briga očekuju nastavak Lige prvaka.

Real je u pravom ratu na travnjaku slavio s 3:1, a hrvatski veznjak odigrao je cijelu utakmicu na svojoj poziciji i istaknuo se s nekoliko atraktivnih poteza, a u proslavi kod drugog gola Luka je pogođen u glavu. Naime, nakon gola Isca za 2:1 u 62. minuti nekoliko igrača Reala našlo se u kutu terena blizu fanova Osasune, koji su bacali sve što im je došlo pod ruku, jedan je predmet pogodio i Modrića. Vidno se razljutio, pa i zaprijetio navijačima, ali najvažnije je da povratnički nastup nije završio novom težom ozljedom.

Modrić je zaradio i žuti karton u 28. minuti kada je spriječio da Alex Berenguer pobjegne prema golu Reala. Luka ga je zaustavio rukom, a sudac Ignacio Iglesias odmah mu je pokazao javnu opomenu.


Luka Modric vs Osasuna Away (11-02-2017) HD...

Nije hrvatski reprezentativac dobio visoke ocjene za svoj nastup, barem ne onakve na kakve nas je već navikao, no za povratnički nastup odigrao je i više nego solidno. Njegovo bolje izdanje očekuje se već u srijedu kada Real dočekuje Napoli u prvoj utakmici nokaut faze Lige prvaka.

Linker
06. svibanj 2024 19:06