Screenshot
POPELI MU SE NA VRH GLAVE

VIDEO: SLAVEN BILIĆ OPSOVAO ZBOG JEDNOG TE ISTOG PITANJA I SVE NASMIJAO Pogledajte kako neodoljivi Hrvat šarmira uporne Engleze

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2017. 15:03

Teško je ostati ravnodušan na nastupe Slavena Bilića, njegove su presice uvijek zanimljive i prisne, a hrvatski trener ne libi se ući u raspravu s novinarima.

Tako je bilo i nakon velike West Hamove pobjede protiv Crystal Palacea ove subote (3:0) na Olimpijskom stadionu. Engleski novinari su uporno postavljali pitanja o otpadniku Payetu, a bivši hrvatski izbornik je briljirao.

Priča je već svima poznata, a Biliću je očito dojadila proteklih dana. Već prvo pitanje bilo je o odmetnutoj zvijezdi koja želi napustiti klub.


Bilic- Focus on Carroll for fk sake!

"Ja sam jako otvoren i sve sam vam već rekao o njemu ovoga tjedna. Ako nešto želim reći, to i kažem. Nema se više što dodati o tome, ali više od toga moram poštovati važnost ove utakmice, i za protivničke i za svoje igrače. Razmišljam o igračima koj igraju, ne o onima koji ne igraju. U svakoj situaciji u životu nešto dobijete, nešto izgubite. Payet je sjajan igrač i sve to, ali sad se pokazalo da je bitna momčad, a ne pojedinac, Još jednom se pokazalo da je to tako. Ovo je sjajan primjer za to", rekao je Bilić i za sva pitanja o Payetu novinare uputio na gazdu kluba: 'Ako mu on želi otvoriti vrata...'


Best goal of the year

Međutim, pitanja o Payetu su se nastavila, pa je Bilić već pomalo iznerviran ispustio i posvku, onako usput, nasmijao sve na presici, pa se ispričao.

"Ali kažem vam, ajmo pričati o Carrollu, Randolphu, ajmo pričati o Marku Nobbleu, pa jebemu, oni zaslužuju da pričamo satima o njima. O ovom golu Carrolla se mora pričati, i to godinama", pričao je Bilić šireći ruke.

Pogledajte zanimljivu Bilićevu presicu i način na koji hrvatski trener gradi odnos s medijima u Engleskoj.

Linker
01. svibanj 2024 13:27