Tom Dubravec / Hanza Media / Hanza Media
GOLIJADA NA PRIPREMAMA

VIDEO: ŠOK U ZADNJIM SEKUNDAMA Ćorić pokazao zašto je najveća Dinamova zvijezda, bivši Zvezdaš na samom kraju uništio savršen skor hrvatskog prvaka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2017. 19:00

Dinamo je na pripremama u turskom Beleku odigrao i četvrtu utakmicu. Nakon tri uzastopne pobjede protiv Dnjipra, Zaglebie Lubina te Žiline, Modri su protiv Slovana iz Bratislave odigrali 2:2.

Momčad iz Slovačke povela je već u šestoj minuti kada je Sigali igrao rukom pred svojim golom, sudac pokazao na bijelu točku, a strijelac za slovan bio Soumah.

Dinamo je izjednačio u 40. minuti odličnim golom Ante Ćorića iz slobodnog udarca s 20ak metara od gola.

Vodstvo momčadi Ivajla Peteva donio je Hodžić u 74. minuti iz penala, nakon što je jedan od obrambenih igrača Slovana igrao rukom u svom šesnaestercu.

Slovan je ipak stigao do remija u posljendjim sekundama utakmice pogotkom Vukana Savičevića, 23-godišnjeg Crnogorca, bivšeg igrača Crvene zvezde.

---------------------------------------------------------

Dinamo (4-2-3-1): Livaković (od 70. Mikulić) - Stojanović (od 60. Matel), Sigali, Schildenfeld (od 46. Lešković), Sosa (od 46. Pivarić) - Antolić (od 60. Moro), Pavičić - Olmo (od 60. Fiolić), Gojak (od 46. Machado), Ćorić (od 46. Šitum) - Hodžić.

--------------------------------------------------------------------

Veliki preokret Osječana protiv Slavije!

OSIJEK - SLAVIA 2:1

MARBELLA Igralište La Cala. Gledatelja 50. Sudac: Alejandro Navarro (San Pedro).

STRIJELCI: 0:1 - Husbauer (7), 1:1 - Mioč (32), 2:1 - Vojnović (53).

OSIJEK: prvo poluvrijeme: Žitnjak, Pušić, Barać, Lukić, Knežević, Mioč, Lesjak, Škorić, Perošević, Ejupi, Lopa; drugo poluvrijeme: Malenica, Matas (od 77. Lončar), Leko, Džolan, Petrović, Marin, Lulić, Špoljarić, Vojnović, Grgić, Boban. TRENER: Zoran Zekić.

SLAVIA: Pavlenka, Frydrich, Bilek, Soucek, Luftner, Sykora, Husbauer, Scuk, Svento, Tecl, Mešanović; još su igrali: Boril, Zmrhal, Van Buren. TRENER: Jaroslav Širhavy.

Vrlo dobrih 45 minuta odigrali su Bijelo-plavi u prvom poluvremenu utakmice s Česima. Iako, opet su u obrani znali ponekad zaspati. Bilo je tako i u 7. minuti kada je akcija Slavije s desne strane završila njenim vodstvom. Ispala je u tom trenutku gotovo kompletna obrana Osijeka na čelu s vratarom Žitnjakom, a uz drugu vratnicu se našao Husbauer i mirno plasirao loptu u mrežu. Onda su se učenici trenera Zorana Zekića razigrali i počeli nizati izgledne prigode.

Prijetili su Lukić, Lesjak, Mioč i Ejupi, ali pogotka nije bilo do 32. minute kada su Bijelo-plavi ipak uspjeli poravnati. Uslijedila je lijepa akcija, prodor Kneževića s lijeve strane i kao na tanjuru servirana lopta za jednog od najnižih igrača na terenu, Benedika Mioča koji je iz blizine glavom poslao pod gredu. U posljednjim trenucima prvog poluvremena Muzafer Ejupi bio je sam pred vratarom češke momčadi, ali zaradio je samo udarac iz kuta koji nije ni izveden budući da je sudac označio kraj prvog dijela utakmice.

I drugo poluvrijeme je Osijek, iako u potpuno izmijenjenom sastavu, igrao dobro. U 53. minuti je nakon udarca iz kuta kojeg je izveo Lulić s lijeve strane glavom loptu u mrežu smjestio Vojnović. Imali su Bijelo-plavi još dvije prigode, ali Grgić se nije uspio upisati u strijelce. Posljednjih su petnaest minuta Česi pritisnuli i pokušavali doći do pozicije iz koje bi savladali Malenicu, ali obrana Osijeka je izdržala sve njihove nalete i sačuvala pobjedu.

Linker
28. travanj 2024 00:55