Milan Biševac
 Screenshot: Facebook
DIVLJAČKI NAPAD

VIDEO: SRPSKI BRANIČ NOKAUTIRAO HRVATA I DRSKO PORUČIO 'NIJE MI ŽAO' Šef poludio zbog sramotnog poteza: 'Ostavio nas je na cjedilu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2016. 10:22

Hrvatski napadač Ivan Santini igra vrlo dobro u Francuskoj ove sezone. U 18. kolu u nedjelju je njegov Caen pobijedio Metz s 3:0, a rođeni Zadranin zabio je za 2:0, i to samo nekoliko minuta nakon što je na njemu napravljen grubi prekršaj za crveni karton.

Srpski branič Milan Biševac divljački ga je udario s leđa u glavu i zaradio izravni crveni karton, ali se niti nakon incidenta ne misli ispričati Santiniju.

Upravo suprotno...

"Ne pada mi na pamet. Samo mi je žao suigrača koje sam ostavio na cjedilu. Otkako igram nogomet nisam doživio da se neki igrač tako ponaša na terenu. Ne želim mu ni spomenuti ime. Stalno me je udarao laktovima i koristio niske udarce", rekao je Biševac, dok njegov trener Philippe Hinschberger ima malo drugačije mišljenje.

"Jako sam ljut na njega. Ostavio nas je na cjedilu, pola sata smo igrali sa desetoricom. Isključen je u trenucima kada smo bili bolji i kada smo bili blizu izjedančenja. Poslije crvenog kartona primili smo još dva gola", ogorčen je trener Metza, koji se se poslije novog poraza nalazi na 17. mjestu.


Ivan Santini Goal HD - Caen 2-0 Metz 18.12.2016 by dailyfootballkick

Linker
18. svibanj 2024 21:40