Screenshot: Daily Motion
BORBA ZA NASLOV

VIDEO: STRAŠNI, TEŠKO OBJAŠNJIVI PREVIDI POMOGLI REALU Pogledajte kako je teško Barcelona oštećena u derbiju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2017. 10:54

Barcelona je u derbiju 17. kola Primere prekrasnim pogotkom Lionela Messija izvukla 1:1 u 90. minuti, ali ponovno su utakmicu obilježile sudačke greške kakve rijetko vidimo i u vječno kritiziranoj hrvatskoj ligi.

Villarreal je vodio od 50. minute pogotkom Nicola Sansonea, a Barcu je poraza spasio Messi fantastičnim golom iz slobodnog udaraca s 18 metara u 90. minuti.

Međutim, sudac Ignacio Iglesias obje je momčadi zakinuo za čiste penale. Barcelona je dugo tražila izjednačenje, a u 72. minuti morala je dobiti najstrožu kaznu i isključenje za domaćeg defenzivnog veznjaka Bruna koji je rukom u kaznenom prostoru obranio Messijev udarac. No, umjesto dvostruke kazne za Villarreal, sudac je samo pokazao na korner.


barcelona robbed penalty villarrreal

Djelomično se glavni arbitar Barceloni iskupio u posljednjim minutama kada je lopta nakon udarca Sansonea pogodila Mascherana u ruku, ali sudac se ponovno nije oglasio.

Na kraju je, upravo zbog tog nedosuđenog isključenja, više ipak oštećena Barcelona koja je sada pala na treće mjesto prvenstene ljestvice.

Vodi Real s 40 bodova i utakmicom manje, Sevilla je druga s 36 bodova, Barcelona treća s 35, dok je Villareal peti s 30 bodova.


VILLARREAL VS BARCELONA 1-1 HIGHLIGHTS & ALL GOALS

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
04. svibanj 2024 10:18