Screenshot: DailyMotion
TRENUTAK KAD JE IZGUBIO STRPLJENJE

VIDEO: ZVIJEZDA MAN. CITYJA OBJASNILA MISTERIOZNI INCIDENT KOJI JE OBIŠAO SVIJET 'Na minutu sam se pogubio...tako ponekad znam raspravljati sa ženom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2017. 15:49

Iako je Manchester City sinoć igrao sjajno u utakmici 3. kola Lige prvaka protiv Napolija i na kraju je došao do slavlja 2:1 kamere su na poluvremenu uhvatile nesuglasice između najvećih zvijezda kluba.

Kevin De Bruyne i David Silva imali su usijanu raspravu, u koju se uključio i Fernandinho.

Engleski mediji pišu da su Silva i Fernandinho spriječili De Bruynea da uđe u žustru raspravu sa četvrtim sucem. Umjesto toga na kraju se usijane glave zakačio sa suigračima.

"Samo smo imali malu raspravu. Za minutu je već sve bilo gotovo i zaboravljeno. Tako se također ponekad znam raspravljati sa suprugom (smijeh). Pretpostavljam i vi. Ponekad je to jednostavno nužno", objasnio je De Bruyne.

"Nije sve uvijek nužno pozitivno. Ali ovo je zapravo bila sitnica. Želio sam nešto pitati četvrtog suca, a nisu mi to dozvolili. Ali kao što sam rekao. To nije nešto što se treba napuhavati. Ponekad se događa. Bio sam malo iznerviran i na minutu sam se pogubio. Jedna minuta i gotovo. Na najvišoj razini ponekad takve rasprav mogu biti dobre. Da bi svi opet bili oštri", zaključio je De Bruyne koji je vikao na suigrače: 'Dopustite mi pričati, dopustite mi pričati".

Linker
22. travanj 2024 15:08