Goran Mehkek / Hanza Media / Hanza Media
MILJENIK MODRE PUBLIKE

VRATIO SE NA MAKSIMIR, IZMAMIO PLJESAK TRIBINA, PA PORUČIO NAKON POBJEDE 'Ako želimo osvojiti naslov prvaka moramo biti bolji'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. veljača 2017. 00:13

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u utakmici je 21. kola Prve HNL, prvog nakon zimske stanke, kao domaćin svladao Slaven Belupo sa 1-0 (1-0).

No, dok je Sigali gubitnik, Armin Hodžić je dobitnik ove utakmice. Zabio je gol, doduše, s bijele točke, ali pamti se da je to gol za pobjedu.

- Drago mi je da sam zabio, ali to je sve uspjeh momčadi, kolektiv je izvukao ovu utakmicu. Bilo je teško, prva je utakmica, sigurno ćemo biti bolji i prestići Rijeku do kraja prvenstva. Penal? Vježbam ih uvijek, nisam dosad promašio, valjda i neću - rekao Hodžić.

Kapetan Domagoj Antolić bio je zadovoljan, puno je ovakvih utakmica odigrao, svjestan je da su najvažnija tri boda.

- Bio je veliki pritisak na nama, nije lako, a i Slaven Belupo je nama jako tvrd orah. No, mogli smo na kraju pobijediti i većom razlikom. Sve u svemu, dobro je da smo pobijedili, a vjerujem i da će Rijeka kiksati u Osijeku i da ćemo odmah smanjiti zaostatak.

Sammir nije bio pretjerano euforičan. Vratio se na Maksimir, doživio pljesak, ali igra nije bila još na pravoj razini.

- Ako želimo osvojiti naslov prvaka moramo biti bolji nego protiv Slavena - kazao je Sammir, dodavši da je negdje na 50-60 posto svoje optimalne spreme.

- Dobro su me ovdje primili, i igrači i trener i navijači, na meni je da im se svojim igrama odužim. Siguran sam da ćemo biti bolji nego sad, važna su sad tri boda, okrećemo se novim utakmicama.

Linker
28. travanj 2024 04:29