Mateo Kovačić
 REUTERS/Susana Vera
NAKLON ZA HRVATSKOG VEZNJAKA

ZIDANE ODUŠEVLJEN MAESTRALNIM NASTUPOM HRVATSKOG 'EGZORCISTA' Realov trener biranim riječima progovorio o Kovačiću i otkrio kada se vraća Modrić

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2017. 09:15

Nakon Real Madridove 3:0 pobjede protiv Real Sociedada u 20. kolu Primere trener 'kraljevskog kluba' Zinedine Zidane osvrnuo se na hrvatski dvojac.

Na Matea Kovačića kao junaka susreta s golom i asistencijom, te Luku Modrića koji je izvan pogona zbog ozljede bedrenog mišića desne noge.

"Zaista sam sretan zbog Matea jer nam je važan igrač i stalno igra dobro. Vjerujem da u budućnosti može i bolje", komentirao je Zidane.

Potom se slavni Francuz dotaknuo i Modrića.

"Planiramo ga vratiti sljedećeg tjedna, ali još ćemo vidjeti".

Vlastitu sjajnu partiju komentirao je i Kovačić: "Ne volim baš pričati o svojoj igri, ali bio sam dobar i želim još i bolje...Modrić je prvi s kojim sam razgovarao nakon susreta i moram mu se zahvaliti na svemu, rekao je Kovačić koji je ovacijama ispraćen s travnjaka u 78. minuti kada ga je zamijenio Isco."


Mateo Kovacic - Goal - HD

"Izvrsni Kovačić otvorio je Realu vrata trijumfa i otjerao duhove, jer navijači kluba bili su u strahu prije nego li se ukazao hrvatski egzorcist", piše Marca.


Cristiano Ronaldo Goal HD - Real Madrid 2-0... by arcturusmedia33


Alvaro Moratta Goal HD Real Madrid 3-0 Real... by FootballLiveGoals

Linker
20. svibanj 2024 10:46