CROPIX
NIJE IH ŠTEDIO

ZVONIMIRU BOBANU JEDNOSTAVNO NIJE JASNO Legendarni bivši kapetan Vatrenih oštro kritizirao Inter zbog Perišića: 'To je apsurdno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2017. 23:11

Legendarni bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban kritizirao je milanski Inter zbog odluke o prodaji Ivana Perišića.

Svjetski mediji već dulje vrijeme nagađaju o transferu Perišića, a jedino je pitanje čini se gdje će Vatreni koji je ove sezone upisao 11 golova i isto toliko asistencija u 36 utakmica Serie A završiti. Kao trenutni favorit za njegovo dovođenje slovi Manchester United.

"On je bio jedan od najvažnijih igrača Intera u zadnje dvije sezone. Za mene je apsurdan izbor ako u Interu vjeruju da Perišić taktički i tehnički nije za njihovu momčad", rekao je Boban za Gazzettu dello Sport.

Perišić je ugovorno za Inter vezan do 2020. godine, a u Interu za njegov transfer traže između 55 i 60 milijuna eura. Slavni klub s Old Trafforda je navodno zasad spreman ponuditi između 40 i 45 milijuna eura, kao i godišnju plaću od 7.1 milijuna eura.

TURIN, ITALY - MARCH 18:  Ivan Perisic of FC Internazionale in action during the Serie A match between FC Torino and FC Internazionale at Stadio Olimpico di Torino on March 18, 2017 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images

Linker
24. travanj 2024 11:35