PRESTIŽNE NAGRADE

BILLBOARDOVE NAGRADE ZA 2013. Uvjerljivi pobjednici su Justin Bieber i Taylor Swift!

Singer Justin Bieber performs at Z100's Jingle Ball 2012 presented by Aeropostale at Madison Square Garden on Friday Dec. 7, 2012 in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
 AP

LAS VEGAS - Pop zvijezde Taylor Swift i Justin Bieber veliki su pobjednici glazbenih nagrada Billboard 2013. a na svečanosti održanoj u nedjelju navečer u MGM Garden Areni u Las Vegasu priznanje je odano i glazbenim legendama Madonni i Princeu.

Bieber koji je među tri nagrade odnio i onu u kategoriji najboljeg muškog izvođača, nastupio je na ceremoniji dodjele nagrada s pjesmom "Take You". Odnio je i nagradu First Milestone Award za muzičku inovaciju i ingenioznost koju su dodijelili fanovi.

"Imam 19 godina i mislim da radim prilično dobar posao", kazao je Bieber. "Ja sam umjetnik i treba me se shvatiti ozbiljno", dodao je.

Swift je osvojila osam nagrada među kojima i glavnu nagradu - za izvođača godine te za najbolji album "Red". Zahvalila je fanovima riječima: "Vi se najbolja i najdugotrajnija veza koju sam ikad imala".





Pop diva Madonna osvojila je nagradu za najbolju turneju koja je u 88 nastupa donijela zaradu od 305 milijuna dolara i prikupila više od 2,2 milijuna posjetitelja. Svojoj je djeci zahvalila za iznimnu potporu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:59