NOVA KNJIGA

'DAO MI JE ŠAMPANJAC I TABLETU, OMAMIO ME I SILOVAO' Žrtva R. Polanskog o traumi iz mladosti

Samantha je nakon ovog događaja koji joj je zauvijek promijenio život napustila Hollywood

Samantha Geimer u svojoj novoj knjizi nazvanoj 'Djevojka, život u sjeni Romana Polanskog' razotkriva detlje silovanja koje se odvilo prije 36 godina u kući slavnog glumca Jacka Nicholsona, zbog kojeg je slavni redatelj pobjegao iz SAD-a.

Iako joj je već 50 godina, te se strašne večeri, kaže Samantha sjeća, do najsitnijeg detalja.

Sve je počelo kada je njenoj majci pristupio prijatelj Romana Polanskog i rekao kako je slavni redatelj zamijetio njenu kćer te bi ju volio fotografirati za francusko izdanje časopisa Vouge. Njena majka nije skrivala da se radi o laskavaoj ponudi te je dala svoj pristanak. Iako su ona i njen suprug izdavali časopis 'Marijuana Monthly' te su bili upoznati s tajnama iz hollywoodskih krugova, kasnije su tvrdili, kako nikada nisu čuli da Roman Polanski preferira mlađe, često maloljetne djevojke. S gnušanjem su odbacili tvrdnje da su svoju kćer prodali za malo publiciteta.

ŽENA KOJU JE POLANSKI SILOVAO KAD JE IMALA 13 'Nemoj reći svojoj majci'

U svojoj knjizi Samantha piše kako joj redatelj na večer snimanja dao malo šampanjca i tablete kako bi se opustila.

- Nagovorio mi da skinem majicu i uđem u jacuzzi. Onda mi je rekao da skinem gaćice. To me izbezumilo. Osjećala sam da to nije dobro. Kada me počeo dirati pitao me da li mi je ugodno. Rekla sam da je. Govorila sam istinu, iako sam istovremeno osjećala dubok sram. Onda me udarilo sve odjednom - tableta, alkohol i panika. Rekla sam mu ne u nekoliko navrata, ali od omamljenosti se nisam uspjela pomaknuti. Nakon toga me silovao, a mene obuzeo dubok osjećaj jada i praznine', napisala je Samantha u svojoj knjizi.

Sljedeće čega se sjeća, kaže, je izlazak iz kuće. Pri ulasku u automobil sreli su Anjelicu Houston koja je u to vrijeme bila djevojka Jacka Nicholsona.

Samantha je nakon ovog događaja koji joj je zauvijek promijenio život napustila Hollywood. Sa 19 godina udala se, odselila na Havaje i rodila troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:01