KAKVO IZDANJE!

FOTO: KATE UPTON SVOJOM POJAVOM ODUZIMA DAH Mnogi joj zavide na izgledu seksi boginje

 AFP

Lijepa Kate Upton koja je ukazanje savršene žene za mnoge fanove diljem svijeta, još jednom je uspjela izazvati ovacije fanova nakon tijekom dodjele MTV Movie Awards.

FOTO: DODJELA MTV MOVIE AWARDS Zac Efron ostao bez košulje, Mila Kunis osvojila titulu zlikovke godine

Kate je na dodjeli Los Angelesu na pozornicu izašla s Leslie Mann, Cameron Diaz i Nicki Minaj s kojima glumi u komediji 'The Other Woman' u kojj je ostvarila svoju debitantsku ulogu.

Podsjetimo, Kate glumi ljubavnicu zgodnog zavodnika Nikolaja Costeara-Waldaua kao i Cameron Diaz dok Leslie Mann glumi njegovu suprugu.

Dok su Cameron i Leslie ljubomorne na mladu i zgodnu Kate, ona svojom pojavom i hipnotizirajućim grudima trčeći na plaži jednostavno oduzima dah.

No, iako ima poprsje na kojem joj mnoge ljepotice zavode, ona je sama otkrila kako joj te grudi nisu prednost već mana.

'Svaki dan se molim da imam manje grudi. Barem dva puta dnevno to poželim. Voljela bih nositi majice bez grudnjaka ili nositi neki manji bikini', kaže lijepa 21-godinjakinja.

Priznaje da svoje tijelo voli takvo kakvo je i da ne bi nikad ništa na sebi operirala, ali priznaje i kako joj bujne grudi zadaju problema posebno kad je u pitanju trčanje, ali i bol u leđima nakon cijelodnevnog šetanja u štiklama.

Galerija Kate Upton na MTV Movie Awards

Galerija dodjele MTV Movie Awards

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:15