TEŽAK PERIOD

'JEDVA SAM USTAJALA IZ KREVETA' J. Lo progovorila o depresiji nakon raspada braka

Jennifer Lopez je medijima otkrila da još uvijek nije preboljela razvod od Marca Anthonya. Pjevačica se razvela prije dvije godine i kaže da joj je to bio 'najgori period u životu'. Kazala je da je u doba prekida veze teško pronalazila motivaciju da se jutrom ustane iz kreveta.

Popularna pjevačica je, gostujući u televizijskom showu zajedno sa svojim filmskim partnerom iz filma 'Parker' Jasonom Stathamom, obznanila i da je napisala pjesmu o svom razvodu kojom je željela svojoj djeci, blizancima Maxu i Emme, objasniti što se dogodilo, a da im to ne mora izravno reći.

U filmu 'Parker' Lopez glumi ulogu koja u mnogočemu nalikuje na njezinu životnu priču. Glavni lik filma je žena na rubu četrdesete godine života, koja upravo prolazi kroz razvod. Lopez je ustvrdila da je iskustvo glume lika žene koja se razvodi i to baš u trenutku kad je i sama u životu prolazila kroz istu stvar, bilo katarzično.

Jennifer je trenutno u vezi s 25-godišnjim plesačem Beau 'Casper' Smartom. Par je nedavno krenuo u novu fazu veze kupivši psića boksera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 14:30