LJUBAV GA JE OMELA

Masterchef napustio Marko Matei: 'Emocije mi nisu bile usmjerene na kuhanje!'

 Screenshot/NovaTV

Marko Matei nije izdržao Stres test i napustio je MasterChef.

'To nisam jednostavno ja u kuhanju', govorio je Matei koji je priznao nedostatak energije i koncentracije da pokaže ono što uistinu zna. Njegov pogled je unatoč manjku vremena često više završavao na galeriji nego na radnoj jedinici. Tamo mu je najveću podršku pružala njegova kolegica Ivana, piše Dnevnik.hr .

PAR IZ MASTERCHEFA 'Dogodila nam se ljubav! To je najbolje što nam je donio show'

Matei je jednostavno prošao kroz isti scenarij koji ga je slijedio u posljednjih nekoliko izazova. Pun volje i motivacije je ušao u izazov, no koncentracija u određenim trenucima jednostavno popusti.

Ni žiri nije skrivao činjenicu da Matei prilikom cijelog natjecanja još nijednom nije stajao u pobjedničkom redu. 'Kuhanje je emocija, vidi koliko si je tu unio u jelo', rekao mu je Dino prilikom kušanja gledajući u njegovo, gotovo potpuno, nedovršeno jelo.

'Imam ja emocija puno samo nisu bile usmjerene tamo gdje su trebale biti u izazovu', poručio je Matei. Je li ljubav ipak pomutila glavu Marku toliko da se kroz nju traži opravdanje za njegovu neuspješnu kulinarsku priču kroz MasterChef?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 08:08