PRIJETE MU SANKCIJE

NOGOMETAŠ USRED SEKS SKANDALA 'Da, bio sam s njom. Nadam se da će mi žena oprostiti'

U početku je sve poricao, no nakon što su se u medijima pojavile inkriminirajuće fotografije nogometaš je bio prisiljen priznati cijelu istinu
 Twitter

Nogometna zvijezda i Arsenalov napadač Olivier Giroud našao se u središtu seksualnog skandala nakon što je model Celia Kay na svom Twitter profilu otkrila kako ju je zgodni sportaš nekoliko sati uoči utakmice protiv Crystal Palacea odveo u hotelsku sobu u luksuznom hotelu Four Seasons u Canary Wharfu u Londonu. Dogodilo se to navodno 2.veljače, a Olivier se tako našao u problemima sa suprugom, ali i sa vodstvom kluba.

U početku je sve poricao, no nakon što je britanski tabloid The Sun objavio inkriminirajuće fotografije nogometaš nastale te noći u njegovoj hotelskoj sobi, bio je prisiljen priznati cijelu istinu.

Tako je danas izjavio kako je pred njim borba za spas obitelji.

- Moram se boriti za oprost moje obitelji, ali i mog kluba, poručio je.

Fotografija Celie Kay nastala nekoliko sati prije odlaska u nogometašev hotel (Foto: Twitter)

Menadžer Arsenala Arsene Wenger potvrdio je kako Giroudu prijete disciplinarne sankcije, ali je napomenuo kako se radi o 'pitanjima koja će se rješavati unutar kluba, a ne po medijima'.

- Neću komentirati sve ovo jer poštujem privatnost našeg igrača, rekao je Wenger.

Giroud je iskoristio svoj Twitter profil kako bi se ispričao svojoj supruzi Jennifer koja je u lipnju rodila dječaka.

- Ispričavam se svojoj supruzi, obitelji, prijateljima i svom menadžeru. Također se želim ispričati svojim suigračima, ali i obožavateljima, napisao je.

S druge strane Celia Kay koristi svaku priliku da javno progovori o noći koja bi igrača mogla stajati obitelji i karijere.

- On jako dobro zna što se među nama dogodilo i činjenica da je lagao je jednostavno prejadna. Samo kopa dublju rupu ispod sebe, kazala je u intervjuu za The Sun.

Ipak, za noć provedenu s Olivierom ima samo lijepe riječi.

- On je jako nježan i taktilan. Ali nismo vodili ljubav, ipak tvrdi Celia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:48