DLAKAVI ŽDERONJA

Pas djevojke princa Williama progutao skupi prinčev poklon

Proždrljivi psić Otto pokakao je naušnice, ali one su sada uništene

LONDON - Otto, psić djevojke princa Williama Kate Middleton, ovih je dana dospio u medije zbog svoje proždrljivosti. Crni koker španijel, kojemu zacijelo ne nedostaje fine pseće hrane, nedavno je u nastupu halapljivosti progutao skupocjene antikne naušnice što ih je William nedavno darovao Kate za njezin 28. rođendan. Mladi je princ , navodno, dugo birao dar za svoju dragu te se odlučio za starinske biserne naušnice.

Splasnulo oduševljenje

Kate je, kako tvrde njezini prijatelji, bila oduševljena rođendanskim darom. No, nakon nekoliko dana Kateino oduševljenje je splasnulo jer je spoznala da su naušnice, koje je držala u zdjelici na noćnom ormariću, iznenada nestale.

- Kate se uspaničila. Naušnice je tražila po cijeloj kući, ali ih nije mogla naći - ispričala je za Daily Mail Kateina prijateljica.

Nakon temeljite pretrage cijele kuće Kate Middleton je shvatila da je naušnice pojeo ljubimac Otto koji je mirno sjedio na rubu njezina kreveta.

Otto je već nekoliko puta iskazao svoju proždrljivost žvačući Kateine omiljene cipele, a jednom je grizao čak i šalicu za kavu. Kad je Kate otkrila Williamu svoje sumnje, oboje su se grohotom smijali.

Nakon nekoliko dana pažljive inspekcije Ottove stolice skupocjene su naušnice nađene, ali bile su toliko oštećene da ih Kate više nije mogla nositi. Princ je svojoj dragoj obećao nove naušnice, no nije poznato je li svoje obećanje već ispunio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:46