NIJE U ŠOLDIMA SVE

Seve: 'Za lagodan život mi ne treba novac. To nikad nije bio kriterij po kojem sam birala muškarce'

'I pokojni patrijarh Pavle je govorio da nije sve u novcu', izjavila je

BEOGRAD - Pjevam od desete godine, imala sam bend s 14, nastupala sam u dječjim mjuziklima. Sad sam se sjetila da mi je prvu pjesmu napisao Zdenko Runjić kad sam imala 15 godina. Prvi album snimila sam sa 17 godina, a do sada sam objavila 12 albuma. Imala sam sreće što sam surađivala s najboljim glazbenicima na ovim prostorima kao što su Đorđe Novković, Goran Bregović, Saša Lošić, Gibonni. I znate što? Još se radujem svakom tonu i koncertu kao malo dijete - rekla je Severina u intervjuu za Blic , te dodala da je pjesmu "Ostavljena" napisala za žene u braku ili pred rastavom.

Uz to, Seve je kazala da joj za lagodan život ne treba novac i da to nikada nije bio kriterij prema kojem je birala muškarce. Također, ističe da nije željela da se njen privatni život pretvori u reality show.

- Htjela sam se baviti glazbom, ali nisam mislila da ću postati slavna tako da nisam odgovorna za medijska nagađanja. Isto tako sam svjesna da ne razmišljaju svi kao ja i da valjda misle da im je zanimljiv i moj privatan život. Na to ne mogu utjecati - kaže Severina.

Severina je progovorila i o majčinstvu, ali i velikoj turneji na koju kreće u ožujku.

- Tek sad sam potpuna i sretna. Prvih mjeseci kad se rodio Aleksandar bila sam stroj za mlijeko i pelene, ali kasnije se sve to promijenilo. Otkrila sam koliko uživam u svemu tome. Turneju “Dobrodošao u klub” počinjem drugog ožujka i pjevat ću u svim dvoranama u regiji. Sina Aleksandra ću svugdje voditi sa sobom. Ne mogu se razdvojiti od njega. On odlično podnosi putovanja. Kad kažem “idemo na put”, on se uvijek nasmije. Navikao je na društvo. Vikendom nam u goste dođe dosta mojih prijatelja, puštamo pjesme i uživamo, a on se veseli kao da je veliki - kaže Severina.

O odnosu s ocem svog djeteta Milanom Popovićem nije htjela mnogo razgovarati.

- Jim Carrey je jednom rekao: "Volio bih kad bi svi ljudi bili bogati da shvate kako nije stvar u tome." Za glazbu sam se opredjelila prije 30 godina i s glazbom je moj život, ne samo lagodan, nego i lijep. Velika je sreća što ja od svoje glazbe, mogu i lagodno živjeti. Svakoj ženi je najvažnije da je muškarac iskreno voli i poštuje. Pokojni patrijarh Pavle je rekao: "Ima mnogo siromašne djece na ovome svijetu kojima roditelji nisu pružili ništa osim novca" - rekla je Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 17:11