VAMPIRSKI PAR

Šok i nevjerica u svijetu slavnih: Robert Pattison nogirao Kristen Stewart

Šok i nevjerica u svijetu slavnih: vampirski srcolomac Robert Pattinson 'napucao' je svoju djevojku i partnericu iz filmske sage “Sumrak” Kristen Stewart, i to već drugi put, samo nekoliko mjeseci nakon što su se ponovno spojili.

Dvadesetšestogodišnji glumac priopćio je svoju odluku krhkoj Kristen ovoga vikenda, naglasivši da bi bilo bolje da budu samo prijatelji, tvrdi londonski tabloid Sun.

Stewartova je bila doletjela u Los Angeles kako bi Pattinsona pratila na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnih globusa, ali ju je umjesto dobrodošlice dočekala košarica.

Sunov izvor objašnjava da Pattinson jako voli 22-godišnju glumicu, ali da bi više volio da postanu dobri prijatelji nego da ostanu ljubavnici te da želi da izgrade kvalitetan odnos i fokusiraju se na svoje karijere u postsumrakovskoj fazi.

Stewartova je, također zna taj Sunov izvor, ponešto uzrujana, ali i puna razumijevanja za Robertovu odluku, jer je upravo ona inzistirala na obnavljanju veze nakon njezine indiskrecije.

Naime, četverogodišnja veza glumačkih partnera iz vampirskog filmskog serijala “Sumrak” popucala je po šavovima prošloga srpnja, kada je otkriveno da je Kristen Stewart imala preljubničku vezu s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom.

Već u mjesecu rujnu Robert i Kristen opet su bili zajedno, upravo na vrijeme, usput rečeno, da ispromoviraju posljednji nastavak “Sumraka”, koji je u kina došao u studenome. Robert Pattinson sada planira ostati u svojoj kući u Los Angelesu, dok će se Kristen preseliti u New York, jer tamo ima više mira od paparazza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:23