UPLAŠILA SE

SORAJA U TRAUMI 'Gotovo su me oteli u Dubaiju, pratili su mene i prijateljicu'

 Screenshot/YouTube

'Skoro su me oteli! Neki dečki su mene i prijateljicu cijelu večer promatrali u diskoteci. Nisam obraćala pažnju na njih, ali mi je jedan dečko iz našeg društva rekao mi je da ne skidaju pogled. Nije mi bilo svejedno. Kada smo krenule, oni su nas u bijesnim automobilima sa zatamnjenim staklima pratili od kluba do hotela. Stale smo ispred ulaza, a oni su se zaustavili na nekih dvadesetak metara iza nas. Bile smo uplašene.Vratar nam je prišao, rekle smo mu da su sumnjivi likovi u autu, on je pozvao hotelsko osiguranje, a ti likovi su, kada su ih vidjeli, upalili auto i samo prošli pored nas. Momci su nas dopratili do apartmana. Premrla sam od straha', ispričala je Soraja Vučelić svoj traumatični doživljaj iz Dubaija za srpski Blic.

'Tresla sam se i koljena su mi klecala, jedva sam stajala. A takvi likovi se nalaze na sve strane. Kad vide zgodnu djevojku, svašta im padne na pamet. Bila sam u strahu dva, tri dana', priznala je.

Inače, Soraja Vučelić nedavno je odlučila da će se preseliti u Ujedinjene Arapske Emirate, točnije u Dubai jer tamo ima puno više ponuda za snimanje i modeling. U početku nije bila sigurna bi li otišla jer nije završila fakultet, a onda je shvatila da je to prilika koju ne želi propustiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 04:01