GOLA DIVA

SPECIJALNO IZDANJE Playboy objavljuje nikad viđene slike Marilyn Monroe!

Svoje izdanje za prosinac magazin Playboy posvetio je pedesetoj godišnjici hoolywoodske ikone Marilyn Monroe koja je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima preminula u svojoj vili 1962. godine.

Djelatnici magazina napravili su ogroman posao budući da su pretresli arhive s fotografijama glumice kojih je bilo gotovo deset milijuna. Od prve fotografije, kada se mlada, tada još Norma Jeane Mortenson 1945. godine fotografirala za vojni časopis Yank, pa do posljednjih fotografija snimljenih netom prije njene smrti.

Ljepota i sjaj

Pronađene su dosad neviđene fotografije glumice u eksplicitno erotskim pozama snimljene dok je buduća glumica zarađivala novac kao pin-up model, pa do golišavih fotografija snimljenih u doba njene najveće slave, gdje se u pauzama snimanja gola fotografirala plivajući u bazenu.

- U ovom broju svijet će imati prilike vidjeti dosad nikad viđene razgolićene fotografije jedne od najpoznatijih glumica - rekao je direktor Playboya Jimmy Jellinek, koji je posebno ponosan na fotografije gole Marilynke koju je samo dva dana prije njene smrti snimio Lawrence Schiller, jedan od najpoznatijih fotografa tog vremena. U novom Playboyu bit će također prvi put viđene i fotografije koje je Monroe snimala za taj magazin, u kojem je više puta bila na naslovnoj stranici, ali nikada dosad nisu bile objavljene. - Mi fotografijama nikako nismo na sramotni način željeli obilježiti obljetnicu tragične smrti Marilyn Monroe, nego smo time htjeli pokazati svu njenu prirodnu ljepotu i sjaj koji nije potamnio ni do današnjeg dana - istaknuo je direktor Jellinek.

Provincijalka

Prema njegovim riječima, na fotografijama se točno može razaznati da je slavna glumica u principu bila dvojaka osoba. Jedna od njih bila je Norma Jane, krhka i osjetljiva djevojka iz provincije, dok je druga bila Marylin Monroe, glamurozna i nedostižna diva koja je za većinu ljudi, uključujući i američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, bila predmet žudnje. Playboyevo izdanje za prosinac bit će danas pušteno na tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 23:28