HIT NA YOUTUBEU

VIDEO: NOVA NEZGODA NESPRETNE JENNIFER LAWRENCE U glamuroznom izdanju krenula po Oscara, spotaknula se i pala!

Nakon što je pala, pribrala se, ustala i krenula preuzeti nagradu koju je čekala cijeli život
 AFP

LOS ANGELES - Jennifer Lawrence osvojila je svog prvog Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu ‘Silver Linings Playbook’ . Kada je krenula na pozornica preuzeti zlatni kipić i održati govor, na stepenicama se spotaknula i pala. Srećom, nije ništa slomila, a ovoga puta haljina joj je ostala čitava.

Podsjetimo, Jennifer je već imala problema prilikom preuzimanja jedne nagrade. Na dodjeli nagrada SAG pripala joj je nagrada za najbolju glavnu glumicu također za ulogu u filmu 'U dobru i u zlu' (‘Silver Linings Playbook’).

Oduševljena Jennifer nakon što ju je Robert DeNiro (69) prozvao kao pobjednicu u kategoriji u kojoj su joj konkurencija bile Jessica Chastain, Marion Cotillard, Helen Mirren i Naomi Watts ustala je i krenula redom grliti kolege.

Prilikom toga netko je slučajno stavio stolac na njenu dugačku i elegantnu Diorovu haljinu koja se u trenutku poderala.

Iako su se svi prisutni šokirali i zabrinuli, mlađahna glumica se u trenu snašla, te ugurala rub ispod ruba i ponosno odšetela do pozornice po nagradu.

Slično je postupila i sada. Nakon što je pala, pribrala se, ustala i krenula preuzeti nagradu koju je čekala cijeli život. Drhtavim gasom i pomalo u šoku zahavalila je svjim kolegama i obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 18:58