BORI SE

ŽIVOTNA BITKA PJEVAČICE Debitirala je na Dori, već 10 dana teško bolesna leži u bolnici

 Facebook

Bosanskohercegovačka pjevačica zabavne glazbe Donna Ares (37) teško je bolesna, a posljednjih desetak dana nalazi se u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. Tamošnji mediji špekuliraju da je riječ o karcinomu iako to njezina obitelj nije potvrdila.

Poznata kantautorica pravoga imena Azra Kolaković obratila se svojim obožavateljima putem Facebooka.

- Ja nisam ona što bi pala na koljena. A to je to što mi nije trebalo. Želim se zahvaliti svima na podršci ovih dana puno mi je značilo. Teške su to vijesti, ali želim također naglasiti da ja NISAM ona što bi pala na koljena. Sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj. Mene čuva moja raja. Hvala svima, napisala je bolesna Donna zahvalivši se također osoblju bolnice Dr. Irfan Ljubijankić na "fenomenalnoj njezi i brizi" koju iskazuju.

Njezin suprug Džavid Ljubovci otkrio je da se Donna priprema za terapije.

- Donna se psihički osjeća mnogo bolje nego fizički. U svakom slučaju, sve dobro podnosi, jer ima veliku pažnju doktora, obitelji, prijatelja, kao i fanova koji joj svakodnevno pružaju podršku, konstantno je zovu i pišu joj na Facebook. Ona sve zaista dobro podnosi, ali sada mora ojačati organizam, to je najvažnije, da bi nastavila dalje s terapijama - rekao je za Dnevni Avaz .









Donna Ares rođena je u Bihaću prije 37 godina, a prvi javni nastup imala je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije na Dori 1997. U Opatiji je prije 17 godina nastupila s pjesmom "Zadnja noć".

Glazbom se bavi od malih nogu. Oba su joj roditelja glazbenici, završila je srednju glazbenu školu te se pripremala za akademiju u inzomstvu no u daljnjem usavršavanju ju je spriječio rat.

Donna Ares je autorica velike većine svojih pjesama, a najpoznatiji su joj hitovi "To mi nije trebalo", "Ubila me tvoja nevjera" i "Idi, idi moja vilo". Fanovi ju od milja zovu kraljica Balkan žurke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 01:18