BURA U SUSJEDSTVU

Džeko demantira: 'Neću navijati za Srbiju!'

Ono što mi je najvažnije je da meč u Zagrebu prođe bez ijednog incidenta, kako na terenu tako i tribinama, a uvjeren sam da će tako i biti - rekao je napadač BiH
 Zvonimir Barišin/CROPIX

Nogometaš Manchester Cityja i reprezentativac Srbije, Matija Nastasić, odmah po dolasku na pripreme u Staru Pazovu pohvalio se novinarima kako mu je Edin Džeko priznao da će u derbiju u Maksimiru navijati za Srbiju. Ta izjava podigla je dosta bure u našem susjedstvu i sjajni BiH napadač u svojem priopćenju odlučio je stati na kraj cijeloj priči. Odmah je demantirao riječi suigrača:

- Očito mnoge zanima za koga ću navijati u toj utakmici i moram reći da sam - neutralan. Kako ne bi bilo dalje polemike, reći ću kako u obje reprezentacije imam zaista dobrih prijatelja, s kojima nerijetko provodim slobodno vrijeme. Mene zanima samo reprezentacija BiH i rezultat susreta protiv Grčke, ali ako me neko, kao čovjeka, upita za tu utakmicu, reći ću da mi je rezultat najmanje bitan. Ono što mi je najvažnije je da meč u Zagrebu prođe bez ijednog incidenta, kako na terenu tako i tribinama, a uvjeren sam da će tako i biti.

U ovoj utakmici nemam favorita, jer sam zaista zaokupljen utakmicom u Zenici i nemam čak ni vremena razmišljati o Zagrebu, ali kao čovjeku i sportašu, bitno mi je da sve prođe u najboljem mogućem redu, tako da navijam za nogomet, a na Maksimiru neka pobijedi bolji - rekao je Džeko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 15:16