PORAZ NA POLJUDU

IGOR PAMIĆ OTKRIO 'Zašto sam zakasnio na drugo poluvrijeme? Morao sam hitno na WC...'

 Damir Krajač/CROPIX

Igor Pamić, po svojem, osebujno ("hvala lijepo, uživajte, sretno"), dao je poseban ugođaj pressici nakon poraza od Hajduka:

- Kako sam vidio utakmicu? Dosta ugodno, ambijent, sve osim, naravno, rezultata za moju ekipu. Umjetnički dojam je 'ok'. Ali, to je k'o Sanda Dubravčić u svoje najbolje vrijeme (naša najbolja klizačica umjetničkog klizanja, za napomenu malo mlađima op. a). Ne žalim previše. Golove smo primili kao plod naših grešaka. Moja se momčad nije predavala, a Hajduk je rano dao golove. Čestitam svima na fantastičnoj atmosferi, dao Bog da bude širom Hrvatske ovakve atmosfere po stadionima. Moja momčad je bila dobra i sve je to lijepo za ukupnu perspektivu hrvatskog nogometa.

Zakasnili ste na drugo poluvrijeme?

- Nisam, stigao sam.

Ma, malo ste zakasnili. Došli u zadnji čas?

- Iša' san pišat (muk..., pa aplauz novinarske galerije)! Samo istinu govorim. Pio sam puno vode od muke, pa sam morao... Ja sam iskren, što ću!

To je bila provala dobrog raspoloženja u press-salonu. Pamić je nastavio o ozbiljnim stvarima:

- Možda smo mogli igrati bolje, ali imamo problem na bokovima, desni bek nam je rak-rana, tu nas je Jozinović sasvim nadigrao... Ali, idemo svojim putem, zadovoljni smo šestim mjestom.

Hajduk je dobar?

- Hajduk nije dobar, Hajduk je odličan! Fali mu bitnih igrača, ali ta agresija i pozitivna energija i taktička disciplina, to je sjajno. Puno mladih igrača me oduševilo. Sad i u kontinuitetu igraju jako dobro! Čestitam svom prijatelju i imenjaku Igoru na velikom poslu, čeka ga velika karijera. Mladići njegovi imaju veliku sreću da im je baš on trener. Ne podcjenjujem njegove prethodnike, ali s njim će sigurno puno napredovati – rekao je Pamić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 23:28