KOLEGE IZ EVERTONA

'JELAVIĆ SE BOJI DA BI U PETAK MOGAO ZAVRŠITI NA KLUPI' Naismith otkrio Škotima

Jelavić se boji da bi u petak mogao završiti na klupi

Napadač Evertona Steven Naismith otkrio je kako s klupskim suigračem Nikicom Jelavićem nije previše razgovarao o predstojećoj utakmici između Hrvatske i Škotske. Dvije će se reprezentacije sudariti u petak u Zagrebu u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Naismith i Jelavić, koji su najprije dijelili svlačionicu u Rangersu, a danas i u Evertonu, ovom će prilikom biti na suprotnim stranama.

- Nikica mi je poslao poruku da je u Zagrebu vlažno i vjetrovito vrijeme, a o samoj utakmici nije previše govorio. Mislim da razlog leži u tome što u posljednje vrijeme nije igrao redovito i boji se da bi u petak mogao završiti na klupi - kazao je Naismith za Scotsman.

- Hrvatska ima iznimno jak napad. Vezni red joj je također dobar, a desni i lijevi braniči igraju praktički kao krila kad su u napadu. Hrvati su svi jaki s loptom, tako da su skloni riskirati s dodavanjima središnjem veznom i kad je pod pritiskom. Zbog toga i jesu takva momčad kakva jesu. Već smo gledali neke snimke ovaj tjedan, a izbornik će nam reći još puno toga do utakmice - dodao je Naismith.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 22:44