KOLONIJA U KIJEVU

Kranjčar i Vukojević: 'Tottenham na hrvatski pogon bio je uspješan, bit će i Dynamo'

Sretan sam što nam dolazi Vida, bit će nam pojačanje. Pitao me gazda Surkis nekoliko puta što mislim o njemu, imao sam samo riječi hvale - rekao je Ognjen Vukojević
 Drago Sopta/CROPIX

Vijest o dolasku Domagoja Vide, dakako, s ushitom je dočekana i među dvojicom hrvatskih igrača u kijevskom Dynamu. Ognjen Vukojević već je tamo starosjedilac, logično je da ga se pitalo za Vidu, do njegova mišljenja tamo doista drže.

- Sretan sam što nam dolazi Vida, bit će nam pojačanje. Pitao me gazda Surkis nekoliko puta što mislim o njemu, imao sam samo riječi hvale - rekao je u početku Vukojević.

Koji nam je već ranije priznao da je Vida bio vrlo ozbiljna opcija još prošle zime, ali se tada taj transfer izjalovio.

- Ne znam što se tada točno dogodilo i kad se zanimanje za Domagoja opet pojavilo, međutim, znam da su ga pratili puno puta ove sezone, gledali su ga i u reprezentativnim nastupima, a naravno i u međusobnim utakmicama Dinama i nas. Vidjeli su kvalitetnog igrača, koji u svakom susretu daje sve od sebe. Znamo svi kakav je Vida igrač, vjerujem da će tako nastaviti i u Kijevu. Uostalom, on je reprezentativac 10. reprezentacije svijeta, to je dokaz njegove kvalitete - kazao je Vukojević.

Niko Kranjčar na odmoru je u Parizu, otamo je prokomentirao:

- Super, odlična vijest za sve. Vidi ćemo Ogi i ja biti pomoć u adaptaciji, a ja sam siguran da će on pomoći nama da na proljeće budemo bolji nego u jesen.

Nakon Tottenhama, gdje je Niko bio dio hrvatske kolonije, isto će sad doživjeti i u Kijevu.

- Da, Tottenham na hrvatski pogon bio je uspješan, bit će uspješan i Dynamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 17:19