JUVENTUSU SUPERKUP

VIDEO: MARKO LIVAJA S DVA GOLA POSLAO PORUKU NIKI KOVAČU Slavlje Intera, vratio se Mateo Kovačić

Inter je slavio protiv Cittadelle sa 4-0, s tim da je suparnik tijekom drugog dijela igrao s igračem manje. Prvo ime susreta je bio Rodrigo Palacio koji je postigao dva pogotka
 getty images

Hrvatski nogometaš Marko Livaja postigao je dva gola za Atalantu u pobjedi 3-0 protiv drugoligaša Barija u susretu trećeg kola talijanskog nogometnog kupa.

Livaja je zabio prva dva gola na utakmici (7, 31), a među strijelce se upisao i De Luca u 75. minuti. Napadača Atalante prošlog tjedan je izbornik U-21 reprezentacije Niko Kovač izbacio iz reprezentacije zbog nediscipline.

"Livaja neće igrati u ovoj reprezentaciji dok sam ja izbornik," poručio je Kovač prije utakmice s Lihtenštajnom. Bivši igrač Hajduka je preko svog menadžera tražio poštedu za tu utakmicu, ali potom nije odgovarao na pozive i sms poruke izbornika Kovača koji ga je nakon toga otpisao.

Nastavak natjecanja u talijanskom kupu izborio je i Inter koji je na San Siru deklasirao drugoligaša Cittadellu 4-0. Golove za milanski sastav zabili su Jonathan (18), Palacio (31-11m, 59) i Ranocchia (63). Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je za Inter posljednjih pola sata

Superkup: Juventus deklasirao Lazio

Nogometaši talijanskog nogometnog prvaka Juventusa pobjednici su Superkupa nakon što su na stadionu Olimpico u Rimu deklasirali talijanskog pobjednika kupa Lazio 4-0.

Golove za torinsku 'Staru damu' zabili su Paul Pogba (23), Giorgio Chiellini (52), Stephan Lichtsteiner (54) i novo pojačanje pristiglo iz Manchester Cityja Carlos Tevez (56).

Talijanski kup, 3. kolo:

Inter - Cittadella 4-0 (Jonathan 18, Palacio 31-11m, 59, Ranocchia 63)

Atalanta - Bari 3-0 (Livaja 7, 30, De Luca 75)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:24