HAS
LIJEPA PRIČA

SJAJNE VIJESTI Iduće godine Vukovar će dobiti atletsku stazu: 'To je naš mali doprinos u odnosu na ono što su Vukovarci dali ovoj državi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2016. 20:24

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava primio je predsjednika Hrvatskog atletskog saveza Ivana Veštića sa suradnicima povodom održavanja radnog sastanka na temu izgradnje atletske staze u Vukovaru.

Predsjednik Veštić izvijestio je gradonačelnika Vukovara kako je Fondacija IAS-a na čelu s Pierreom Weissom donijela odluku o izgradnji atletske staze u Vukovaru te osigurala 60.000 dolara, a istovremeno se i Svjetska atletska federacija na čelu s predsjednikom IAAF-a lordom Sebastianom Coeom usuglasila s izgradnjom iste te potpomogla projekt sa 100.000 dolara.

- Sretan sam i ponosan što mi hrvatski atletski djelatnici možemo dati doprinos da se građanima, djeci i atletičarima izgradi jedan reprezentativni sportski objekt. To je naš mali doprinos u odnosu na ono što je Vukovar sa svojim građanima dao ovoj državi - rekao je predsjednik HAS-a Veštić, a gradonačelnik Penava dodao:

- Ovo je urbani sadržaj koji će biti dostupan građanima te se zahvaljujem HAS-u što osjeća Vukovar i zajedno s nama iz Vukovara odašilje ovako lijepu priču.

Linker
08. svibanj 2024 04:49