Screenshot: Daily Motion
EP U ATLETICI

VIDEO: RUŽNA SCENA IZ BEOGRADA Nesportski potez Francuskinje šokirao je sve: Atraktivna europska prvakinja završila u bolnici!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2017. 14:25

Dvoransko europsko atletsko prvenstvo započelo je u Beogradu, a prvi dan donio je i težak pad koji je rezultirao teškom ozljedom češke atletičarke.

Denisa Rosolova je u kvalifikacijama na 400 metara pala nakon što ju je gurnula Francuskinja Floria Guei koju su suci kasnije diskvalificirali. Bio je to izrazito nesportski potez francuske altetičarke koja se htjela ubaciti ispred Čehinje.

Nije se Guei niti okrenula kada je vidjela da Rosolova teško pada pored nje, već je samo nastavila sa svojim kvalifikacijama. No, liječnici su zato brzo reagirali, stavili Rosolovoj Schanzov ovratnik i prebacili je u bolnicu na snimanje.


Athlétisme - La chute de Denisa Rosolová

"Otišli smo u najbližu vojnu bolnicu gdje će obaviti sve dodatne preglede za svaki slučaj. Malo ju boli glava i abdomen, ali zasad je stabilno", rekao je Jiri Neumann, liječnik češke reprezentacije.

Rosolova ima zlatnu medalju na 400 metara s dvoranskog EP-a u Parizu 2011. te dvije bronce iz Birminghama u skoku u dalj i Gothenburga u štafeti 4x400m.

Na EP-u Helsinkiju 2012. osvojila je srebro na 400m s preponama te broncu u štafeti 4x400m.


Denisa Rosolova 02, Strong, fast and so... by DeloisSlack

Linker
20. travanj 2024 06:30