Tony Gentile / REUTERS
INTERVJU ZA EXPRESS

BLIZAK PRIJATELJ SCHUMACHEROVIH VJERUJE U VELIKI PREOKRET, ZNA LI NEŠTO VIŠE!? 'I dalje vjerujem u čudo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2017. 18:05

Gerhard Berger, nekadašnji vozač Formule 1 i nekadašnji momčadski kolega Michaela Schumachera, nije izgubio nadu u njegov oporavak.

Danas 57-godišni Berger je u razgovoru za kelnski Express progovorio o 12 godina mlađem Schumacheru čiji je oporavak nakon teške nesreće na skijanju u prosincu 2013. godine obavijen velikim velom tajne.

"I dalje vjerujem u čudo i zaista se nadam da ćemo uskro čuti pozitivne vijesti o Michaelu", rekao je Berger, bivši vozač Benettona, Ferrarija i McLarena koji je i dalje ostao u kontaktu sa Michaelovom suprugom Corinnom i njegovim sinom Mickom koji briljira u DTM seriji i okušat će se u Formuli 3.

SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 20:  Former driver Gerhard Berger sits in a car on track after qualifying for the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 20, 2015 in Spielberg, Austria.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Mark Thompson/Getty Images

"Zaista je za svaku pohvalu kako se Corinna i Mick nose s ovom situacijom. Mislim da je divna priča kako je Mick poslušao svoje srce i kako se želi profesionalno utrkivati. Naravno da je utjecaj Michaela na Micka ogroman, ali on je talent i u pravom je okruženju da se nauči nositi s pritiskom. On je Schumacher i zna što radi", zaključio je Berger koji, ako je u ostao u kontaktu s najmilijima njemačkog vozača, možda i zna nešto više o zdravstvenom stanju sedmerostrukog F1 prvaka, ali nije želio ništa otkriti.

Linker
26. travanj 2024 04:40