Michael Schumacher
 Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images
TO MU NIJE TREBALO

FANOVIMA MICHAELA SCHUMACHERA OVO SE NEĆE SVIDJETI Svjetski prvak u televizijskom šou šokirao izjavom o legendarnom vozaču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2016. 21:11

Lewisu Hamiltonu (31), trostrukom svjetskom prvaku u Formuli 1, Michael Schumacher (47) očito baš i nije drag.

Ne tako davno britanski je vozač izjavio da 'nikad nije činio stvari koje je radio Michael' kako bi osvajao naslove, izravno aludiravši na Schumacherove kontroverze tijekom karijere, a sada je nastupajući u šou Ellen DeGeneres na ameriškoj televiziji otkrio iznenađujuć podatak o sedmerostrukom svjetskom prvaku.

Kada ga je voditeljica šoa otkrila što se dogodi kada vozač Formule 1 mora tijekom utrke otići na zahod, Hamilton se dotaknuo Schumachera.

"To bi se trebalo napraviti u odijelu, ali ja to ne mogu napraviti. Nikad to nisam napravio. Ali ima vozača koji to rade. Vozač koji je nekad vozio za moju momčad bio je Michael Schumacher, ne znam jeste li čuli za njega, ali mehaničari su mi rekli da je pišao u odijelo svaki put kad je bio u bolidu", objasnio je vozač Mercedesa.

HAMILTONOVU IZJAVU O SCHUMACHERU POSLUŠAJTE OD 4:32

Vrlo nesmotrena izjava koja zasigurno nije najbolje sjela Schumacherovim navijačima.

Podsjećamo, Schumacher je u nesreći na skijanju krajem 2013. godine pretrpio teške povrede glave i mozga nakon udarca u stijenu. U komi je bio do rujna 2014., nakon čega je oporavak nastavio u vlastitom domu na obali Ženevskog jezera gdje je pod stalnom njegom medicinskog osoblja.

Linker
22. travanj 2024 02:24