Robert Cianflone/Getty Images
NEMA SLUŽBENE POTVRDE

KONAČNO DOBRE VIJESTI NAKON DVIJE I POL GODINE Legendarni Schumi napravio svoje prve korake?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2016. 15:23

Slavni vozač Formule 1 Michael Schumacher već se dvije i pol godine oporavlja od teške nesreće koju je zadobio na skijanju. Posljednjih mjeseci uglavnom su stizale vijesti kako nema bitnijeg napretka, ali ovog puta priča je nešto drugačija. Legendarni Nijemac je navodno napravio svoje prve korake uz pomoć fizioterapeuta, objavio je kineski Yibada.

Službene potvrde o Schumijevom stanju zasada još uvijek nema, ali nove informacije ipak daju nadu u oporavak sedmerostrukog prvaka Formule 1. Nedavno je bivši vozač Formule 1, Philippe Streiff otkrio kako je Schumacher smješten u invalidska kolica jer nije u stanju samostalno se kretati.

Također, glavni gazda Ferrarija, Luca Cordero di Montezemolo je prije desetak dana tvrdio kako legenda pozitivno odgovara na tretmane i da bi se uskoro mogao oporaviti.

Podsjećamo, Schumacher je u nesreći na skijanju krajem 2013. godine pretrpio teške povrede glave i mozga nakon udarca u stijenu. U komi je bio do rujna 2014., nakon čega je oporavak nastavio u vlastitom domu.

Linker
20. travanj 2024 06:37