SPEKTAL UZ PRIJENOS NA HTV-U

VELIKA ANKETA UOČI SN-OVOG IZBORA ZA NAJBOLJE SPORTAŠE HRVATSKE Tko su po vama najbolji od najboljih u 2016. godini?

Piše: Renata BeluhanObjavljeno: 17. prosinac 2016. 08:53

Nećemo reći da je nemoguće ponoviti, jer tu riječ hrvatski sportaši ne priznaju, ali 2016. ostat će za sva vremena. Velika 2016. Godina za pamćenje.

Godina u kojoj smo slavili čak 10 olimpijskih medalja, u kojoj nas je razveselilo 5 paraolimpijskih, u kojoj je Jug CO osvojio pet trofeja, pet?! Godina u kojoj si izbor najboljeg ili najbolje ne možete olakšati čak ni bojom olimpijskih medalja jer i Sara Kolak i Sandra Perković su zlatne, a zlatni su i braća Sinković te Šime Fantela i Igor Marenić... Tko je od njih bolji?

Samo jedna sportašica, samo jedan sportaš, jedna ekipa i jedna momčad dobit će u ruke pokale Sportskih novosti za najbolje u 2016. Godina je takva da će neki od onih koji će ostati drugi ili treći ili četvrti, biti na tim mjestima samo zato što ispada da kod kuće imaju jaču konkurenciju, nego kad se suprotstave - cijelom svijetu.

I na to Hrvatska i te kako može biti ponosna. Na ove ljude i njihove priče, koje vam još jednom predstavljamo na našim idućim stranicama.

Mi smo ponosni na njih, a posebno smo ponosni što ove godine u izboru za najbolje prvi put ravnopravno sudjeluju i naši sportaši s invaliditetom.

U nedjelju u podne, bez obzira na to hoćete li biti uživo s nama ili gledati preko tv-ekrana, zaplješćite najjače što možete i neka traje i traje. Ovi su ljudi to zaslužili, i prvi, i drugi, i treći, svi...

Linker
27. travanj 2024 05:54