CROPIX
POREČ MAJOR

VIDEO: OVO SE RIJETKO VIĐA - DOŽIVIO TEŽAK PORAZ I ODUŠEVIO Pogledajte što radi vatreni as poznat po nevjerojatnim fizičkim predispozicijama

Piše: HinaObjavljeno: 29. lipanj 2017. 13:50

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić u četvrtak ujutro je odigrao svoj prvi susret na Poreč Majoru, turniru u odbojci na pijesku koji je dio World Tour serije, on je s Nikšom Dell'Orcom izgubio od Brazilaca Alvara Filha i Saymona Barbose sa 0-2 (10-21, 10-21).

Dvoboj Perišića i Dell’Orca s Filhom i Barbosom trebao se održati u srijedu navečer, ali je zbog nevremena prebačeno za četvrtak ujutro. Brazilci, inače pobjednici turnira iz Fort Lauderdalea, pokazali su se kao prejak suparnik i oba seta dobili sa 21-10.

Perišić i dell'Orco će u četvrtak odigrati još jedan susret, od 21 sat suparnici će im biti Amerikanci Casey Patterson i Theodore Brunner.

Ivanu i Nikši ostala je nada da će bolje odraditi preostala dva meča u "poolu" A Poreč Majora.

- Ovo je stvarno super stvar, svi mi Brazilci kao djeca sanjamo da ćemo postati nogometaši, a sada sam na terenu s Ivanom, s nogometnim profesionalcem, koji je odlučio postati odbojkaš na pijesku. To je febnomenalan osjećaj i dragi mi je da sam bio dio toga, rekao je Filho.

Osim Perišića i dell'Orca,l tijekom četvrtka će u Poreču još nastupiti Filip Silić i Ivan Đorđević protiv Australaca Christophera McHugha i Damiena Schumanna, Krešimir Karaula i Marin Jerčić protiv Rusa Olega Stojanovskija i Artema Jarzutkina, Dina Bečić i Sara Radanović protiv Njemica Isabel Schneider i Victorije Bieneck, te Maja Roško i Jurja Vlašić protiv Švicarki Tanje Hueberli i Nine Betschart.

Linker
18. travanj 2024 11:14