Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
ZASLUŽENA FEŠTA

ZASLUŽENO SLAVLJE SVJETSKIH PRVAKA Evo kako su feštali zlatni vaterpolisti: Pilo se i plesalo, Bijač presretan: 'Zrinkina podrška jako mi je važna'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. srpanj 2017. 17:37

Sve što su činili, sve kako su slavili, sve su naši zlatni vaterpolisti itekako zaslužili! Sinoć su naciju bacili u trans maestralnom pobjedom Mađara u finalu Svjetskog prvenstva, a nakon što su sve moguće izjave dali medijima, feštali i slikavali se na bazenu i oko njega, krenuli su pobjedu proslaviti i s brojnim navijačima, koji su samo zbog njih potegli do Mađarske.

Naš fotoreporter Damir Krajač našao ih je u restoranu G Italiano u Budimpešti, a sjajno raspoloženje koje je ondje vladalo više je nego očito na fotografijama.

Vratar Marko Bijač imao je poseban razlog za široki osmijeh s obzirom da je u bračnoj luci.

"Zrinkina podrška jako mi je važna. Maksimalno mi se prilagodila i mislim da dosta dobro podnosi moje često odsustvo od kuće..." - priznao je Bijač u razgovoru za Novu TV.

Kako brak utječe na igru Bijaču bi mogao reći kapetan zlatne momčadi, Sandro Sukno, koji je u braku s Paolom dobio danas 7-mjesečnu kćerkicu. Sukno se također razgalio na fešti, kao i kolege Luka Lončar, Ivan Buljubašić, Maro Joković i Ivan Marcelić.

Srce zgodnog Dubrovčanina Mare Jokovića, inače, osvojila je zgodna liječnica Maria Bulaš, koju ovdje nismo uočili...

-----------------------------------------------------------

Dodajmo da su hrvatski vaterpolisti zapeli na granici tijekom ulaska u Hrvatsku što su odmah iskoristili za još slavlja - ovaj put s policajcima.

POGLEDAJTE VIDEO NA OVOM LINKU.

Linker
24. travanj 2024 23:22