Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
NA METI PLJAČKAŠA

LOPOVI OPLJAČKALI HRVATSKE REPREZENTATIVCE Razbili kombi, pa izvukli majice i dresove, policija preko balzama za usne krenula u lov na pljačkaše

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 19. siječanj 2017. 11:48

Rukomet u našem taboru reprezentacije u Rouenu nije uvijek jedina tema. Tijekom utakmice s Čileom obijen je kombi naše reprezentacije te su ukradene dvije kutije s dresovima i majicama.

Na početku u reprezentaciji nisu smjeli davati izjave jer policija vrši istragu te su članovi našeg “stafa” do četiri ujutro proveli u policiji koja je navodno u prostoru kombija pronašla predmet koji može dovesti do pljačkaša. Riječ je o balzamu za usne strane proizvodnje. Članovi naše delegacije i sami su morali na testiranje da se isključi njihov DNK.

Zasad nema detaljnih informacija, no teško je i pretpostaviti da će počinitelj(i) biti pronađen(i). Nažalost, to je još jedan od propusta organizatora jer osiguranje nije dopustilo parkiranje kombija u službenoj garaži te je ono bilo parkirano na prostoru koji nije bio čuvan te je time omogućena ta kriminalna radnja.

- Jučer smo za vrijeme utakmice dobili informaciju da je opljačkan kombi i ukradena je znatna količina opreme. Ne možemo reći o kojoj se količini radi jer je istraga još u tijeku, ali to neće poremetiti reprezentativce u pripremi utakmice za Njemačku. Ovo nije bilo ugodno čuti, a procedura osiguravanja mjesta događaja bila je dugotrajna. Kombi je nasilno otvoren,svi smo ostali zatečeni, ali smatram kako će se sve riješiti - rekao je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš za RTL.

Linker
15. travanj 2024 09:36